» Kiruna Folkets Hus » Teater » Chalmersspexet - VERA

« Tillbaka till Teater i Kiruna

Chalmersspexet - VERA

Affisch

Teater För första gången i historien kommer chalmerstjejernas spex Vera att framföras i Kiruna, speldatum blir den 11 december i Folkets Hus.

För trettonde året i rad sätter Chalmersspexet Vera upp en ny humorfylld spexföreställning! Vi kommer hela vägen från Göteborg och Chalmers tekniska högskola. Årets tema är Anne Bonny på de sjutton haven.
Vi bjuder på förstklassig underhållning där vår ensemble tar med er på en oförglömlig kväll med skämt, sång och dans!

Det är mitten av 1700-talet och den mytomspunne piraten Calico Jack, piraternas ledare och mångas stora skräck, seglar omkring på de sjutton haven letandes efter skatter och dyrbarheter.. Det är inte bara Jack som sätter skräck i folket, med sig har han sin dotter Anne Bonny, känd för att vara riktigt vass med svärdet och skyr inga medel för att använda det.

Det finns bara ett problem, Guvernören… Guvernör Woodes Rogers hatar pirater. Det finns inget värre i den här världen. Han lever för att förinta varenda en och framförallt deras ledare, Jack. Hans hat började då hans dotter blev bortrövad av pirater som bebis. Till sin hjälp har han sin trogne kumpan Robinson, mannen som överlevde en ospecificerad tid på en öde ö innan han räddades av Rogers. Nu ryktas det att Jack ska komma i hamn i Bahamas, han behöver hitta en ny besättning, vem vet vilka män man kan hitta på en bar i hamnen? Men han får nog akta sig för ryktet tycks även nått Guvernör Rogers…

Hur ska detta sluta?! Kom på föreställningen och få reda på det och mycket mer!

* Vi reserverar oss för att datum, tider och priser kan komma att ändras.

Fakta


Visningar


 Nåjdens Sal
   11 Dec, 19:00 (Fredag)

Priser

Ordinarie, 220 SEK
Ungdom, 120 SEK

Köp biljett

Visste du att du även kan köpa dina biljetter på internet.

» Köp biljetter online

Tel.: 0980 - 157 00
Fax: 0980 - 828 01
E-Post: info (snabel-a) fhkiruna.se

Folkets Hus och Park i Kiruna Ekonomisk Förening
Lars Janssonsgatan 17
981 31 Kiruna, Sverige